Staycation: onbezorgd vakantieland Nederland ontdekken

Op vakantie zonder inreisverbod, quarantaineplicht, vaccinatierapport of andere beperkende maatregelen? Het kan! Vier uw vakantie gewoon lekker in Nederland. Talloze accommodaties hebben inmiddels bijna een jaar ervaring met het veilig ontvangen van gasten. Nederland kent ongelofelijk veel bijzondere plekken waar u waarschijnlijk nog nooit geweest bent! De herontdekking van Nederland als vakantieparadijs is in volle gang.

Samen op weg naar normaal

Hotels zijn in de afgelopen periode – zoals zoveel mensen – hard getroffen door de gevolgen van de Corona-crisis. Dit gratis en door vrijwilligers ontwikkelde platform is een steuntje in de rug voor alle hotels van Nederland. Met ineengeslagen handen proberen zij de Nederlandse vakantieganger op hun wenken te bedienen met een speciale aanbieding. Zo snijdt het mes aan twee kanten: u alsnog een leuke en betaalbare vakantie en het hotel kan blijven doen wat zij het liefst doen: gasten onbezorgd gelukkig maken.

Maximale steun aan hotels

Door bovendien gebruik te maken van de speciale aanbiedingen op deze website, steunt u het hotel maximaal. Via de link naar de eigen website van het hotel hoeft het hotel geen commissie (normaal gesproken zo’n 10-20%) te betalen voor uw boeking. Zo komt uw bijdrage maximaal ten goede aan uw eigen verblijf!

Aftrap Vakantie In Nederland-special op 3FM

Hotel aanmelden

Gebruik van dit initiatief is zowel voor consumenten als hoteliers geheel gratis, dus meldt uw hotel direct aan!

,