Help hotels de zomer door: vier vakantie in eigen land!

Met de zomer voor de deur en de ‘intelligente lock-down’ die verder versoepeld wordt wilt u er toch ook lekker op uit deze zomer? Door de Corona-crisis zijn reizen naar het buitenland onzeker en vooralsnog ook onwenselijk. Waarom geen vakantie in eigen land? Nederland kent zo veel bijzondere plekken waar u waarschijnlijk nog nooit geweest bent!

Samen de crisis door

Hotels zijn in de afgelopen periode – zoals zoveel mensen – hard getroffen door de gevolgen van de Corona-crisis. Dit platform is een samenwerking tussen alle hotels van Nederland. Met ineengeslagen handen proberen zij de Nederlandse vakantieganger op hun wenken te bedienen met een speciale aanbieding. Zo snijdt het mes aan twee kanten: u alsnog een leuke en betaalbare vakantie en het hotel kan blijven doen wat zij het liefst doen: gasten gelukkig maken.

Maximale steun aan hotels

Door bovendien gebruik te maken van de speciale aanbiedingen op deze website, steunt u het hotel maximaal. Via de link naar de eigen website van het hotel hoeft het hotel geen commissie (normaal gesproken zo’n 10-20%) te betalen voor uw boeking. Zo komt uw bijdrage maximaal ten goede aan uw eigen verblijf!

Aftrap Vakantie In Nederland-special op 3FM

Hotel aanmelden

Gebruik van dit initiatief is zowel voor consumenten als hoteliers geheel gratis, dus meldt uw hotel direct aan!