Luxe overnachten op het strand incl. ontbijtbox bezorgd bij uw Beachroom

Beachrooms Pier 7

Vlissingen - Zeeland

Cultuur

Culinair

Fietsen

Watersport

Heerlijk slapen óp het Vlissingse Badstrand in een Beachroom! Wordt wakker met het geruis van de zee op de achtergrond en sluit de dag af met een prachtige zonsondergang die zichtbaar is vanuit uw Beachroom. Overnachtingen bij Pier 7 zijn te boeken met een 'ontbijt op bed', er wordt dan een ontbijtbox rond 09:00 uur bezorgd in uw Beachroom.

Alle Beachrooms beschikken over een eigen privé terras op het strand, echt genieten. Stap zo de deur uit voor een strandwandeling, een duik in de zee, een boek lezen op uw eigen terras of wandel zo via de boulevard het gezellige centrum van Vlissingen in.

In uw eigen Beachroom zet u zelf een heerlijk kopje koffie of thee. Alle Beachrooms hebben een keukenblokje met een magnetron, wasbak met kraan, opbergkasten, een kluis, serviesgoed, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast om zo een heerlijk drankje koud te zetten.

This is the initial description of the editor

Pier 7 beschikt over 7 Beachrooms, 2 x 2-persoons Beachroom, 1 x 2-persoons Deluxe Beachroom, 2 x 4-persoons Beachroom en 1 x Family Beachroom. Daarnaast heeft Pier 7 een Zandpaviljoen waar u heerlijk kunt lunchen, borrelen of dineren tijdens uw verblijf met de voetjes in het zand. Het paviljoen is geopend vanaf 1 juni.

Vorige

De voordelen van deze deal:

  • Wij hanteren een minimum aantal van 2 nachten.
  • Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis verblijven op de kamer. Een campingbedje of reisweig mag zelf worden meegenomen. Het is ook een mogelijk om een campingbedje bij ons te huren voor € 10,00 per nacht.
  • Honden zijn alleen in de periode vanaf 15 september - tot 15 april toegestaan in de Beachrooms en op de stranden van Vlissingen. De toeslag voor een hond is € 17,50 per hond per nacht.
  • Onze Beachrooms zijn 'Corona-Proof'.
  • Vraag ons naar de algemene boekingsvoorwaarden.
logoBoek deze dealdirect bij het hotel