Luxe bezoek aan Utrecht

City Center Lodge

Utrecht - Utrecht

Culinair

Cultuur

Fietsen

Winkelen

Laat U zich graag in de watten leggen? Dan hebben wij iets speciaals voor U! Twee volle dagen luxueus en cultureel genieten in Utrecht voor 184 per persoon (min. 2 pers).

Inhoud arrangement:

  • U parkeert uw auto bij Star Lodge Hotels Utrecht. Vanaf nu hoeft u nergens meer aan te denken en kan het genieten beginnen.
  • Na ontvangst bij Star Lodge Hotels krijgt u twee City Bikes (elektrische fiets mogelijk tegen een meerprijs) en vertrekt naar ons nieuwe hotel in het centrum ‘City Center Lodge’. Uw bagage wordt hier later op de dag heen gebracht.
  • Na aankomst in City Center Lodge ontvangt u uw activiteiten vouchers en kunt u zich opmaken voor een afwisselende dag in onze mooie stad. Restaurant The Streetfood Club* ontvangt u voor een heerlijke lunch op loopafstand van het Hotel.
  • De volgende stop: ‘De Bijenkorf experience’. Hier start u met een aperitief, om vervolgens een uur lang persoonlijk stijladvies te mogen ontvangen van een van de “personal shoppers” van de Bijenkorf.
  • Na uw bezoek aan dit luxe warenhuis, gaat u per fiets naar wijnbar VinVin. Bij Wijnbar VinVin geniet u van een fijne wijnproeverij met passende spijzen.
  • Als u heeft genoten van de wine tasting kunt u ervoor kiezen om u even op te frissen op de kamer en de impressies van de dag op u in te laten werken. Vervolgens kunt u per fiets of lopend naar een bijzondere locatie voor uw diner. De Winkel van Sinkel verwelkomt u met een drankje en u kunt uw volledig verzorgde dag ontspannen afsluiten met een uitgebreid 3 gangen diner*
  • Na een heerlijke nachtrust in onze riante bedden en een warme douche, serveren wij u een smakelijk ontbijt op uw kamer.
  • Nadat u bent uitgecheckt heeft u ruim de tijd om een bezoek te brengen aan het centraal museum waar oude en moderne kunst samenkomen. Na uw bezoek aan het centraal museum fietst u weer terug naar Star Lodge Hotels waar uw bagage op u wacht.

*= arrangement is exclusief dranken met uitzondering van welkomstdrankje.

Gezien de Covid19 situatie nemen wij contact met u op na het maken van de reservering om de gewenste tijden te bespreken, dan maken wij uw reservering bij de locaties. 

Vorige

De voordelen van deze deal:

  • Laat U zich graag in de watten leggen? Dan hebben wij iets speciaals voor U! Twee volle dagen luxueus en cultureel genieten in Utrecht voor 184 per persoon (min. 2 pers).
logoBoek deze dealdirect bij het hotel