Escape from home

Staybridge Suites Den Haag Parlement

Den Haag - Zuid-Holland

Sight-seeing

Culinair

Fietsen

Winkelen

Wilt u er even tussenuit? Even in een andere omgeving en lekker uitwaaien op het strand? 

Staybridge Suites bevindt zich op een rustige lokatie midden in het centrum van Den Haag, direct tegenover de prachtige Hofvijver en het Parlement. Op loopafstand van culturele hotspots, schuin tegenover het Mauritshuis en nog geen 20 min. fietsen naar het strand. 


Uw verblijf bij Staybridge Suites is inclusief ontbijt en onbeperkt gebruik van onze koffie- en theefaciliteiten. Al onze kamers zijn voorzien van een keukent waar u een eigen maaltijd kunt bereiden. Onze Pantry shop is 24/7 geopend.

Ook kunt u bij ons terecht voor een pizza die wij op uw kamer bezorgen. Eten laten bezorgen of afhalen om de hoek valt ook onder de mogelijkheden, zo support u gelijk de lokale horeca!
Boek ons Home Away From Home arrangement om optimaal te profiteren van uw verblijf inclusief fietshuur, gratis parkeren en een glas Prosecco bij aankomst. Slaap lekker uit en geniet van een ontbijtje op bed. Op basis van beschikbaarheid bieden wij een kamerupgrade en kunt u laat uitchecken tot 14:00 uur.

Voor een nachtje of langer kunt u bij ons in Staybridge Suites genieten van een Corona-proof verblijf. Wij hebben de nodige maatregelen genomen om de richtlijnen van de RIVM op te volgen. De veiligheid en gezondheid van ons team en onze gasten gaat voorop.

Vorige

De voordelen van deze deal:

  • Ontbijt inclusief
  • Gratis fietsverhuur
  • Gratis parkeren
  • Glas prosecco 
  • Upgrade naar one-bedroom suite of kamer met uitzicht op het parlement (op basis van beschikbaarheid)
  • Uitchecken tot 14.00 uur
logoBoek deze dealdirect bij het hotel