Op maat gemaakte tour - Tailored Odyssey

YAYS Amsterdam Salthouse Canal

Amsterdam - Noord-Holland

Cultuur

Wandelen

Op maat gemaakte tour

De stenen en keien van de Amsterdamse straten en grachten ademen geschiedenis en doen je wensen dat je het verhaal van ieder gebouw en elke brug kent. Zou het niet leuk zijn om je eigen gids te hebben die je meeneemt langs de geheimen van de buurt, gebaseerd op je eigen voorkeuren en interesses? Dit is mogelijk met het volgende arrangement uit de Neighbourhood Experiences collectie.

Het Tailored Odyssey arrangement, dat we in samenwerking met onze jarenlange buren Amsterdam Odyssey hebben samengesteld, is jouw kans om een op maat gemaakte rondleiding door de buurt te krijgen: In een twee uur durende wandeling kruip je onder de huid van de stad en ga je verder dan de normale routes, terwijl je leert over de onderwerpen die jou als reiziger het meeste aanspreken.

Onze buren Eva (een antropoloog) en Hanneke (een kunsthistoricus) zijn niet je doorsnee gidsen. Zij hebben Amsterdam Odyssey opgericht om mensen te inspireren, te informeren en te vermaken met rondleidingen die kunnen worden aangepast aan je persoonlijke voorkeuren en interesses.

Vorige

De voordelen van deze deal:

Wanneer je je Tailored Odyssey arrangement hebt geboekt, verwijzen we je door naar Amsterdam Odyssey om je wandeltour te reserveren. Als je een upgrade naar een fietstour wilt maken, kun je gebruik maken van een zeer speciale aanbieding die is inbegrepen in het arrangement en krijg je 75% korting op onze reguliere fietsverhuur. Hoe dan ook, een van de geweldige gidsen haalt je op bij YAYS om je mee te nemen op een onvergetelijke reis.

Het Tailored Odyssey arrangement bestaat uit:

  • Minimum verblijf van twee nachten bij YAYS
  • Welkomstdrankjes in je appartement
  • Een privé wandeltour van twee uur (maximaal 6 personen) die aan te passen is naar jouw wensen
  • Een speciaal tarief voor YAYS fietsen: 5 EUR per dag per fiets in plaats van 20 EUR (op basis van beschikbaarheid voor gasten ouder dan 14 jaar)
  • Gratis parkeren bij een aantal van onze locaties op basis van beschikbaarheid
logoBoek deze dealdirect bij het hotel