Welkom aan boord! - Sailors Treat

Amsterdam Prince Island by YAYS

Amsterdam - Noord-Holland

Cultuur

Haven rondvaart

Welkom aan boord!

Zelfs jarenlange bewoners van Amsterdam kunnen iets nieuws leren over hun eigen stad door deze vanaf het water te ontdekken. Een boottocht over de grachten is de ultieme lokale belevenis en dat kun je ervaren met het Sailor’s Treat arrangement, onder deel van de 'Neighbourhood Experience’ pakketten.

Hoewel Amsterdam al eeuwenlang de bijnaam ‘het Venetië van het noorden’ heeft, hebben de grachten hier hun eigen, typisch Hollandse charme, door de bakstenen kades en de originele bruggen die de het karakteristieke spinnenwebpatroon van de beroemde grachtengordel weven.

Een levend monument van het Nederlandse meesterschap over water en inspiratie voor populaire volksliedjes. In het zomerseizoen worden de grachten van de stad een geliefde plek voor Amsterdammers, die met plezierbootjes over het rustige water varen vol met plezier, drankjes en kleine feestjes.

In elke Amsterdammer schuilt een zeeman. Veel bewoners hebben een kleine boot en kijken uit naar de eerste lentedagen om deze op te knappen en voor te bereiden op nieuwe vaartochten in de stad.
De locals gebruiken hun bootjes om met vrienden en familie mooie momenten te delen of om te mediteren tijdens een zonsondergang.

Mocht je deze lokale vibe willen ervaren en je innerlijke zeevaarder tot leven willen brengen, dan is het varen op de Amsterdamse grachten op een zomerse dag de meest bijzondere manier om de schoonheid van de stadin je op te nemen en een duik te nemen in haar authentieke karakter.

Vorige

De voordelen van deze deal:

De Sailor's Treat Neighbourhood Experience omvat:

  • 1,5 uur durende privé boottocht door de Amsterdamse grachten inclusief kapitein/gids, kleine hapjes & drankjes. Je stapt op voor de deur!
  • Welkomstdrankje in het appartement
  • 50% korting op YAYS fietsverhuur (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • Gratis parkeren op sommige locaties, afhankelijk van de beschikbaarheid (laat de auto staan, neem de boot matroos!)
logoBoek deze dealdirect bij het hotel