Adagio Special

Adagio Amsterdam City South

- Amstelveen

Cultuur

Fietsen

Wandelen

Het hotel biedt ruime en moderne studio's en appartementen met airconditioning, 24-uursreceptie en overal gratis Wi-Fi. Alle studio's en appartementen in dit aparthotel beschikken over een smart tv en een volledig uitgeruste keuken met fornuis, magnetron, koelkast en vaatwasser. De metro bevindt zich op slechts 450m afstand van het hotel en brengt u heel eenvoudig naar de zakenwijk Zuidas en het centrum van Amsterdam. Het hotel heeft een betaalde privéparkeerplaats.

Het aparthotel ligt tussen de polder en de zakenwijken in Amsterdam-Zuid en Amstelveen. Op 5 minuten lopen bevindt zich een supermarkt en op 10 minuten een winkelcentrum.

De voordelen van deze Summer Deal:

Verblijf in onze moderne studio inclusief vroege check in vanaf 11:00 en late check out tot 16:00 uur. Dit verblijf is inclusief parkeren. Vanaf €75 per nacht per studio gebaseerd op 2 personen.

Onze studio beschikt over een hoogwaardige boxspring voor twee personen, een volledig ingerichte keuken, een badkamer, een inloopregendouche, een toilet, een smart tv, een eigen telefoon en Wi-Fi.      

Boek deze dealdirect bij het hotel